tiistai 3. maaliskuuta 2009

Nettipeliarvioita

Blockout

Blockout on älypeleistä pitävälle hyvä peli pelattavaksi. Tarkoituksena on saada palikka maaliin. Ei kuulosta haastavalta mutta pelin juju on se, että palikka liikkuu aina suoraan osoittamaasi suuntaan ja pysähtyy vain esteeseen. Siinä onkin sitten miettimistä minkä seinien kautta pääsee maaliin.

Omasta mielestäni Blockout on hyvä ja tarpeeksi haastava peli. Blockout löytyy sivulta pelikone.fi.

Staries


Staries on älypeli jossa yritetään saada yhteen 3 tähteä rivejä liikkuttamalla. Pelissä täytyy saada tietty määrä pisteitä että pääsisi seuraavalle tasolle.

Jos miettii kauan mitä aikoo siirtää voi jokin tähti lukittua. Silloin ei pysty liikuttamaan sitä riviä ylös tai alas päin. Peli ilmoittaa milloin siirrot ovat loppuneet ja silloin myös pelikin loppuu. Staries löytyy sivulta pelikone.fi.

Holmenkollen Ski jumping

Peli on aivan mahtava.. Siinä hypätään mäkihyppyä ja koitetaan saada hyvät pisteet. Ennätys on joku 160metriä muuta normaali hyppy on joku 120-135m.

+hyvä peli
+Ei kyllästy

-Grafiikka sais olla parempi.


Electric Man 2

Komean näköinen tikku-ukkotappelupeli, jossa hehkuvalla auralla varustettu tikku-ukko hakkaa muita tikku-ukkoja komean näköisillä lyönneillä, potkuilla ja heitoilla. Lisäpisteitä tuo myös samanlaiset lyönnit, potkut ja heitot matrix-tyylillä hidastettuna. Varsinaisen hauskaa pelistä tulee silloin kun vastustajia löytyy joka kohdasta ruutua. Hieno musiikki kruunaa pelin. Paria pikkuvikaa lukuunottamatta (jotka varmaankin riippuvat koneestani) arvosanaksi saadaan 8.5/10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti